Monday, August 26, 2013

Monsieur Ibrahim Et Les Fleurs Du Coran

Eric-Emmanuel Schmitt Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran 1. Het boek Monsieur Ibrahim et les fleurs du Coran is een typische liefdesroman. In heated boek gaat het up(p) everyplace de Joodse jongen Momo (Moïse). Momo woont samen met zijn vader in een achterwijk new wave Parijs. De vader van Momo voedt Momo alleen op, omdigital audiotape volgens zijn vader zijn moeder en broertje Popol aa sew verlaten hebben. Monsieur Ibrahim heeft een kleine supermarkt waar Momo altijd boodschappen doet voor hem en zijn vader. Nadigital audiotape zijn vader het geldbedrag wat Momo altijd krijgt om boodschappen doet flink heeft gereduceerd, zit er niets anders op voor Momo om te stelen. Een motief hiervoor is dat monsieur Ibrahim toch maar een Arabier is. Monsieur Ibrahim is echter niet dom en heeft na enkele keren al adit dat Momo steelt. Monsieur Ibrahim geeft hem niet aan bij de politie, maar helpt hem. Hij vertelt hem onder andere dat je veel meer gedaan krijgt, wanneer je bijvoorbeeld vriendelijk naar iemand lacht. Eerlijkheid is ook iets waar monsieur Ibrahim met Momo everyplace praat. Naast het advies voor Momo hoe hij goedkoper boodschappen kan doen, vertelt monsieur Ibrahim hem ook dat hij eigenlijk geen Arabier is, maar een Turk. inlet de steeds sterkere phone tussen Momo en monsieur Ibrahim voelt het voor Momo steeds meer amyotrophic lateral sclerosis een vader.
Ordercustompaper.com is a professional essay writing service at which you can buy essays on any topics and disciplines! All custom essays are written by professional writers!
Op het eind wordt Momo geadopteerd door monsieur Ibrahim en is de liefde tussen adoptieouder en Momo compleet. Een prachtig verhaal, met aan de andere kant de ongelukkige periode en de zelfmoord van Momo zijn echte vader. 2. Momo is een joodse jongen die met zijn vader in Parijs woont. In het begin van het boek is hij 11 jaar oud. Hij heeft één zus en zijn ouders zijn niet gescheiden. Zijn moeder en zijn broer Popol wonen echter niet meer bij Momo en zijn vader. Volgens zijn vader hebben zijn moeder en Popol hem verlaten. Waarom wordt niet vertelt. De vader van Momo werkt integraltime. Wanneer hij wél thuis is, is hij erg zwijgzaam. amyotrophic lateral sclerosis de vader van Momo praat over Popol,...If you fatality to get a full essay, order it on our website: Ordercustompaper.com

If you want to get a full essay, visit our page: write my paper

No comments:

Post a Comment